Ana Sayfa Genel Fabrika çıkışlı yenilenmiş ikinci el Renault

Fabrika çıkışlı yenilenmiş ikinci el Renault

Fabrika çıkışlı yenilenmiş ikinci el Renault modelleri için geri sayım başladı. İkinci elde Avrupa modelini Türkiye’ye getiren Renault Group, yenileme işine OYAK-Renault fabrikasında işleme start verdi. Fabrikada Clio ve Megane Sedan modellerinin yenilemesi yapılacak.

Fabrika çıkışlı yenilenmiş ikinci el Renault modelleri için geri sayım başladı. İkinci elde Avrupa modelini Türkiye’ye getiren Renault Group, yenileme işine OYAK-Renault fabrikasında başladı. Renault2 markası altında 56 satış noktasında hizmete başlayan marka, fabrikadan yenilenmiş ikinci el araç satışına da neden olacak. Refactory’de, aynı zamanda yenilenen tüm araçlar RENEW’un ikinci el konusundaki uzmanlığı ile buluşacak.

Renault Flins fabrikasında bu işlemi yerinde görmüştük.

FRANSA FLİNS’DE BAŞLADI

Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa’nın Flins bölgesinde başlayan Renault Group, ardından İspanya’nın Sevilla kentinde devam etti. Son olarak ise Bursa’da başladı. Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, aynı zamanda boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekimi alanlarında da kalitesiyle fark yaratıyor.

HANGİ MODELLER YENİLENECEK?

İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory, hizmetlerini genişletecek. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantili olacak. Bu açıklamada üzerine sorumuzu cevaplayan Berk Çağdaş “Refactory benim çok güvendiğim bir iş. Biz orada satıcıyız. Garantiyi fabrika veriyor. Biz orada ezber bozmak istiyoruz. Yaptığımız hesaplara göre bir aracın ömrü 2.5 kat arttırılabilir. Refactory bunu sağlayacak. Biz ikinci el araba satmıyoruz. 2 el işimiz var Renew o ayrı. Biz yenilenmiş otomobil satıyoruz farkımız bu. Araç üzerindeki çoğu parça sıfırıyla değiştirilmiş olarak satıyoruz. Yeni bir hikaye bu. Uygun fiyata alacak. Sıfır alan da kazanacak, Refactory edilmiş de kazanacak, ikinci el alan da kazanacak. Zaten Renault Clio, Megane, Reşat Altın’ı gibi. İkinci el araç alımı krediye bağlı. Hiçbir firma ikinci el araç alma noktasında sermaye ayırmaz. Sermaye ile sınırlı. İş çok yeni, bizim hedefimiz potansiyel bir kitleyi harekete geçirmek” yorumunu yaptı.