Ana Sayfa Genel Honda Civic modelinde Ağustos kampanyası

Honda Civic modelinde Ağustos kampanyası

Honda Civic Ağustos kampanyası ile dikkat çekiyor. Ağustos ayına özel yazın son kredi kampanyası başladı. Civic Sedan modellerine özel 90 bin TL’ye kadar kredilerde yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor.

Honda Civic Ağustos kampanyası ile dikkat çekiyor. Honda’nın yüksek donanım paketleri ve sürüş performansıyla segmentinde fark yaratan ve aynı zamanda en çok tercih edilen Civic modellerine yönelik Ağustos ayına özel yazın son kredi kampanyası başladı. Teknolojisinde Honda mühendisliği imzasını taşıyan, standart versiyonlarında zengin donanımları paketleri sunan, sürüş performansı ve yakıt verimliliği ile öne çıkan Honda Civic Sedan modellerinin Ağustos ayına özel kampanya detayları açıklandı. Honda Civic Sedan modellerine özel 90 bin TL’ye kadar kredi kullanımında yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor.

2019 Honda CR-V Hybrid

0,99 FAİZ 12 AY VADE

Şık tasarımı, güçlü ve verimli motoru, üstün konfor seviyesi, sürüş dinamikleri ve güvenlik donanımlarıyla Honda’nın SUV segmentinde dikkat çeken eden CR-V modeline ilişkin Ağustos ayına özel kredi kampanyası kapsamında 150 bin TL kredi kullanımına yüzde 0,99 faiz oran ve 12 ay vade seçeneği sağlanıyor.